Ny salgschef på Mosegården-Teknik

Oprettet d.

JH Agro er glade for at annoncere, at Jesper Rask Pedersen, en erfaren salgskonsulent og rådgiver med dyb forståelse for landbrugets behov, vil overtage opgaverne efter Lars Bjerre på Mosegården-Teknik produkter. Jesper har arbejdet tæt sammen med mange landmænd i hele sin karriere og bringer en bred vifte af ekspertise til JH Agro.

Jesper, der bor i Ringkøbing og er 53 år gammel, har brugt det meste af sit professionelle liv på at hjælpe landmændene med deres udfordringer. Med et dybdegående kendskab til landbrugets sektor og et stærkt netværk inden for branchen, vil han bidrage væsentligt til JH Agros engagement i at levere løsninger af høj kvalitet til vores kunder.

Vi ser frem til det kommende samarbejde med Jesper og tror på hans evner til at bringe vores virksomhed endnu tættere på vores kunder. Vi byder ham velkommen som en del af JH Agro-familien og ser frem til et langvarigt partnerskab baseret på tillid og respekt for vores fælles mål: At levere innovative løsninger inden for landbrugssektoren. Vi håber I vil tage godt imod Jesper.